Loading...
O nama2019-03-15T19:58:28+00:00

law_6-compressor

O NAMA

Tokom dve decenije postojanja naš tim kontinuirano pruža podršku najvišeg profesionalnog standarda širokom spektru klijenata. Sticali smo iskustvo kroz najizazovnije poslove koje advokatska profesija može da ponudi. Na tržištu smo, pored kvalitetne usluge, prepoznatljivi i po širokom spektru klijenata, bilo da se radi o javnom ili privatnom sektoru. Postavili smo visoke standarde i njih se u potpunosti pridržavamo. Brzina, efikasnost, stručnost i lojalnost su osnovne karakteristike našeg poslovanja. Nudimo vam širok spektar pravnih usluga iz svih oblasti prava.

Naš odnos sa klijentima predstavlja ključni aspekt našeg poslovanja, zato smo uspostavili standarde koji su konstantno nadgledani i koji omogućavaju da u svakom trenutku obezbedimo da naši klijenti dobiju ne samo najbolji pravno-tehnički savet, već i visok nivo pravne usluge, što doprinosi dugoročnoj saradnji.

MI SMO TU ZBOG VAS, A NE OBRATNO

Ulažemo ogroman rad, trud i entuzijazam u cilju besprekornog pružanja pravne pomoći. Specijalizovani smo u pružanju usluga u domenu privrednog prava, kao i svih vrsta građanskih postupaka.

Odlikuju nas otvorenost i iskrenost, tako da možete očekivati da ćemo vaš pravni problem analizirati iz više uglova, pritom vam ukazavši na sve relevantne činjenice od kojih može zavisiti vaš uspeh u sporu.

Predanim radom i stalnim poboljšanjima obezbeđujemo kvalitet usluga koji našim klijentima stvara poverenje i čini ih pravno sigurnim.

U našoj kancelariji naš stručni tim svakom predmetu poklanja najviši stepen pažnje i na njemu uvek rade advokati sa iskustvom. Biografiju Dušana N. Markovića možete preuzeti klikom na dugme ispod.

PREUZMI
Advokat Dusan Markovic

Rad naše kancelarije zasniva se na vrhunskom profesionalnom zastupanju interesa stranaka, svim raspoloživim sredstvima na osnovu važećih propisa, a u smeru uspešnog ishoda i ostvarivanja željenih ciljeva.

Dušan N. Marković

NAŠE USLUGE

„Advokati su ti koji vode našu civilizaciju – naše vlade, naš posao, privatni život. Većina zakonodavaca su advokati; oni donose naše zakone. Većina predsednika, ministara, komesara, zajedno sa svojim savetnicima i poverenicima su advokati; oni upravljaju našim zakonima. Sve sudije su advokati; oni tumače i sprovode naše zakone. Ne postoji razdvajanje ovlašćenja kada se radi o advokatima. Postoji samo koncentracija svake vlasti – u advokatima.“

KONTAKTIRAJTE NAS

Advokatski tim koji će Vas ljubazno dočekati, saslušaće i razumeće sve Vaše zahteve.

KONTAKT